Tuesday, January 17, 2012

Wednesday, January 11, 2012

KAMI



KAMI BERBEZA


dia lelaki, saya perempuan
dia tinggi, saya rendah
dia menepati masa, saya selalu lewat
dia rajin bersukan, saya kuat tdo
dia memilih bab2 mkn, saya mkn je semua yg halal
dia kdg2 manja, saya kdg2 sgt garang
dia cermat, saya sambil lewa
dia diam bila marah, saya suka membebel
dia tak pandai order fast food, saya pemalas nak bayar
dia kelakar, saya kuat merajuk
dia pandai memujuk, saya langsung tak pandai memujuk
dia cekap memandu, saya selalu potong Q
dia bosan bershopping, saya hantu shopping
ha.ha.ha.

KERANA PERBEZAAN ITU

kami belajar antara satu sama lain
kami mudah serasi
kami tak pernah bosan
kami sangat gembira
kami memerlukan antara satu sama lain
kami sentiasa memahami
kami saling mengenali
kami saling melengkapi
dan kami bahagia

amin....insyaAllah~

Tuesday, January 10, 2012



to my beloved silent readers, i wanna stress here this is my PERSONAL blog...i'm interested & loved to talks about my lifestyle, my dreams, wedding, family, child, & apa-apa yg i suka je la...hehe...so keep on reading my stories if u like or otherwise juz click "X" button if u feel annoying...

TEASER oh TEASER !





yuhuu.mau update teaser wed dress...
cekidaut
.
.
.
.


groom to be yg eksaited lebeyh ;p
hik3



negarakuuu...tanah tumpahnya darahku..lalala...
sambil pejam mate gitteww...
hehehhe..

ehmm...2pic je.xleh lebih2..
FIY dis dress not our actual dress to be..saje2 try testing jek..
1st time kami pakai baju pengantin.
lagi2 ai...selalu pikir baju xmuat sebab kan kalau tengok kat butik2, 
dress pengantin kecil2 belaka..alahai..muat ke?
sekali try..waaaaah..best2..ai muat tau!ngam2..kalau x ngam2 pon,besar. itu je. =0

MMF pulak memang takde masalah sangat..fit je semua.
cuma jadi problemonye tang seluar la.
jap shenteng la..besar la..haish.
(ehm..dlm hati...segak gak MMFku ini berbaju raja sehari..wahhh..kombang lettew...)
hahahahahahahhahahahaha


P/s : hari ni ai tetibe rase jatuh cinta berganda2 kat MMF bila kami keluar lunch siang td.nape yea?.sekian.